Tuning 7. Iphone RAM tuning

2011.12.25. 11:59 iphonetuning

 Hogy mi mindent ki lehet hozni egy iPhone-ból? Hát tessék, itt a várva várt virtuális memória, ami elsődlegesen a 2G és 3G verziójú Jailbreakelt iPhone-oknak megváltás. 2G, 3G és 3GS-en is működik ! A telefon memóriája nagyon megnövekszik ettől a tuningtól. Az én telefonom RAM-ja több mint 30MB-tal növekedett. 

A képen az én telefonom screenshotjai láthatóak. A RAM-ot az SBsettings nevű programmal mértem. A két kép a telefon tuning elötti és tuning utáni memóriáját mutatja. Mindkét screenshot elött toltam egy Free Up Memory-t.


 

 

 

Első dolgunk az lesz hogy Cydiából telepítjük OpenSSH-t. Nyisd meg a Cydiát keresőben keress rá az OpenSSH-ra és telepítsd. Ahhoz, hogy lásd, hogy mekkorát növekedett a memória telepítsd Cydiából az SBsettings-et. 

 

Ezután töltsd le ezt a rar fájlt ebben vannak a szükséges programok: iphonetuning.blog.hu.rar

Tömörítsd ki a .rar fájlt, dugd rá a telefonodat a gépre és indítds el az iFunBox-ot.

iFunBox-ban kattints a Raw File System-re majd navigálj a /System/Library/LaunchDaemons könyvtárba. Másold ide a com.apple.dynamic_pager.plist fájlt. Majd miután bemásoltad kattints rá jobb gombal és menj a Permissions-ra. A felugró ablakban az Octal-nál írd át a számot 0755-re.

Ezután navigálj a /Library/Prefererences könyvtárba. Másold be ide a com.apple.virtualMemory.plist fájlt és ugyanúgy mint az elsőnél: jobbgombal kattints rá, menj a Permissions-ra és az Octal-nál levő számot írd át 0755-re.

Ezután navigálj a /private/var/ könyvtárba. Kattints rá a vm nevű mappára jobbgombal, menj a Permissions-ra és az Octal-nál levő számot írd át 0777-re.

Ezután indítsd újra a telefont, majd miután újraindult nyisd meg az SBsettingset menj a processes-re, nyomj egy Free Up Memory-t és készláss csodát :).

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonetuning.blog.hu/api/trackback/id/tr483494685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztián Szántó 2012.12.25. 12:32:16

hello feltidod tölteni valahova a programokat hozzá mégegsszer mert eztmár nemleehet letölteni
süti beállítások módosítása